Traficul rutier se desfasoara in conditii de aglomeratie, sambata, in jurul pranzului, pe DN1, pe Valea Prahovei.

"Cel mai greu se circula in zona Comarnic, unde s-a format o coloana de aproximativ 2 km, care inainteaza cu dificultate, iar intre Sinaia si Busteni traficul rutier este intens", informeaza un comunicat al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, remis sambata si citat de Agerpres.

Potrivit sursei citate, "este posibil ca circulatia sa se aglomereze si la intrarea in Predeal dinspre Azuga, in zona pasajului aflat in lucru (km 140+640 de metri), unde ieri, spre seara, se formasera coloane de masini in ambele sensuri".

Centrul Infotrafic sfatuieste participantii la trafic care intentioneaza sa ajunga la Brasov, sa foloseasca, pentru evitarea aglomeratiei, ruta alternativa DN1A Ploiesti - Cheia - Sacele. In zona Bran-Moieciu se poate ajunge pe traseul DN7 Bucuresti - Baldana, DN71 Baldana - Targoviste, DN72ATargoviste - Valea Mare-Pravat, DN73Valea Mare-Pravat - Brasov. Poate fi urmata si ruta A1 Bucuresti - Pitesti, DN73Pitesti - Brasov, cu mentiunea ca segmentul Campulung - Pitesti (DN73) este in lucru.