O tanara de 28 de ani a nascut, luni, intr-o statie de tramvai din Timisoara, fiind asistata de o femeie, dar dupa sosirea ambulantei usa autospecialei s-a defectat, astfel ca a fost solicitat un nou echipaj pentru a transporta mama si copilul in siguranta la spital.

Potrivit medicilor de la Ambulanta, tanara plecase de acasa pentru a se duce cu tramvaiul spre maternitate, insa dupa ce a ajuns in statie nu s-a mai putut urca in tramvai deoarece intrase in travaliu, transmite Mediafax.

O femeie aflata in aceeasi statie de tramvai a asistat-o pana in momentul sosirii ambulantei.

"Echipajul a ajuns la fata locului in trei minute de la solicitare, insa femeia nascuse deja. Medicii au urcat mama si fetita nou-nascuta in ambulanta, au taiat cordonul ombilical al copilului si l-au aspirat", a declarat Carmen Dehelean, director medical al Serviciului de Ambulanta Timis.

Imediat dupa ce femeia si nou-nascutul au fost preluati de ambulanta, usa laterala a masinii s-a defectat, nemaiputand fi inchisa din cauza blocarii rolei, astfel ca a fost chemata o a doua ambulanta pentru a-i transporta pe mama si pe copil, in siguranta, spre maternitate.

"Li s-a stricat rola de la usa laterala, astfel ca au chemat o a doua ambulanta pentru a prelua mama si copilul si a-i transporta la maternitate", a mai declarat Carmen Dehelean.

Potrivit medicilor, femeia nu era la prima nastere, acesta fiind cel de-al saselea copil al sau, iar pe ultimii patru ii nascuse tot in ambulanta.