Doua persoane au murit si alte cel putin sase au fost ranite, intre care si un copil, dupa ce trei masini s-au ciocnit, in Piata Romana din Capitala, una dintre victime fiind in stare foarte grava, a declarat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile.

Potrivit Digi24, accidentul s-a produs la un semafor, fiind implicate 3 autovehicule. Printre raniti se numara si un copil.

Potrivit lui Daniel Vasile, accidentul a avut loc in jurul orei 13:30, in rondul din Piata Romana, unde s-au ciocnit trei autovehicule.

In urma accidentului, doua persoane, sot si sotie, aflate intr-una dintre masinile implicate, au decedat.

Alte sase persoane, aflate in masinile care s-au ciocnit, sunt ranite, dintre care una grav, printre victime fiind si un copil.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti a precizat ca cinci dintre victime sunt constiente. Acestea sunt transportate la spital, dintre care copilul la Spitalul Floreasca, doua persoane la Spitalul Universitar si doua la Spitalul Elias.

La locul accidentului sunt patru ambulante SMURD si o salvare de la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov, un echipaj de descarcerare si o autospeciala de stingere a incendiilor.

Purtatorul de cuvant al Brigazii Rutiere a Capitalei, Andrei Codau, a declarat, pentru MEDIAFAX, ca traficul a fost restrictionat in zona Piata Romana, pe sensul de mers Piata Universitatii - Piata Victoriei.