Un barbat in varsta de 62 de ani din Cluj-Napoca a ajuns la spital cu rani grave dupa ce a fost muscat de mai multi caini chiar in curtea societatii la care lucra, relateaza Agerpres.

Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Cluj, incidentul a avut loc sambata dimineata, cand pe numarul de apel unic 112 a fost primita o informare referitoare la acest incident.

"La sediul unei societati comerciale din Cluj-Napoca a avut loc un incident, un barbat fiind muscat de mai multi caini. Cercetarile sunt inca in derulare si nu s-a stabilit inca cu exactitate numarul lor si daca apartineau sau nu firmei respective. Din verificari a reiesit ca barbatul a fost muscat in timp ce traversa curtea societatii", a declarat duminica purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, Daniel Graur.

Barbatul a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgentelor din Cluj-Napoca, unde a fost operat, ranile sale de la nivelul membrelor inferioare si al mainilor fiind destul de grave.

Cercetarile se desfasoara si sub aspectul verificarii normelor de siguranta muncii. In acest caz politistii au anuntat si Inspectoratul Teritorial de Munca Cluj pentru a se stabili daca accidentul a fost sau nu unul de munca.