Un sofer din Bacau a fost incatusat de politisti, sambata, si dus la spital pentru stabilirea alcoolemiei, dupa ce a devenit agresiv in timpul unui control in trafic, tanarul, care era baut, facand schimb de locuri cu prietena sa cand a fost oprit de agentii de la Rutiera, relateaza Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Bacau, politistii l-au oprit pe tanar in trafic pe strada 9 Mai din municipiul Bacau, iar in momentul in care agentii de la Rutiera se indreptau spre masina soferul a trecut pe bancheta din spate, prietena sa, aflata pe locul din dreapta, mutandu-se la volan.

Conform surselor citate, soferul a devenit agresiv in momentul in care agentii de la Politia Rutiera i-au solicitat sa se supuna testarii alcooltest, in conditiile in care mirosea a alcool.

"Politistii le-au legitimat pe cele doua persoane care se aflau in autoturism si i-au solicitat tanarului de 27 de ani, care condusese masina, sa se supuna testarii cu aparatul etilotest intrucat emana halena alcoolica. Soferul a refuzat testarea si a devenit agresiv, motiv pentru care s-a luat masura imobilizarii sale, fiind incatusat. Ulterior, tanarul a fost dus la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, unde insa a refuzat recoltarea probelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei", a declarat sambata, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Bacau, Narcisa Butnaru.

Politistii bacauani au intocmit dosar penal pe numele tanarului de 27 de ani, pentru refuz de recoltare de probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.