Un barbat care conducea, luni seara, un autoturism intre localitatile Orsova si Caransebes, pe DN6, a murit, dupa ce a incercat sa faca o depasire intrand pe contrasens, unde s-a ciocnit cu o cisterna incarcata cu acetona, care s-a rasturnat, circulatia rutiera fiind inchisa pe ambele sensuri.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Caras-Severin, Ancuta Chetan, accidentul a avut loc, luni seara, pe DN6, intre localitatile Slatina Timis si Ilova, traficul fiind inchis in aceasta zona pe ambele sensuri de circulatie, transmite Mediafax.

Conform sursei citate, un barbat de 49 de ani care conducea un autoturism din directia Orsova spre Caransebes a depasit o coloana de masini, iar la un moment dat a intrat in coliziune cu o cisterna care circula regulamentar din sens opus si care era condusa de un cetatean ungar in varsta de 46 de ani.

"In urma impactului conducatorul autoturismului a decedat. Soferul cisternei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ", a declarat Ancuta Chetan.

Potrivit sursei citate, cisterna, care este incarcata cu acetona, s-a rasturnat, insa nu s-au inregistrat scurgeri de substanta inflamabila.

Pompierii au izolat perimetrul in care a avut loc accidentul, pana la finalizarea cercetarii la fata locului.

Politistii au deschis dosar penal, in acest caz, pentru ucidere din culpa si urmeaza sa stabileasca cu exactitate care au fost imprejurarile in care a avut loc acest accident rutier.