O femeie a fost ucisa, joi seara, cu mai multe lovituri de cutit, pe o strada din Slatina, in prezent politistii si procurorii declansand cercetarile pentru gasirea autorilor, care au reusit sa fuga, anchetatorii urmand sa stabileasca si daca femeia a fost jefuita, relateaza Mediafax.

Reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Olt au fost sesizati ca joi seara, in jurul orei 18:20, pe strada Toamnei, din municipiul Slatina, o femeie in varsta de 59 de ani a fost atacata de una sau de mai multe persoane necunoscute, in urma altercatiei femeia fiind injunghiata cu mai multe lovituri de cutit.

"La fata locului, s-a deplasat o echipa operativa complexa din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Olt. Victima este o persoana de sex feminin, in varsta de 59 de ani, care prezenta mai multe plagi injunghiate", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Olt, Nicolae Iulian.

Imediat dupa comiterea crimei, autorul sau autorii au fugit, iar femeia s-a prabusit la pamant si, ulterior, a murit.

Cazul a fost preluat de catre procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Slatina, care urmeaza sa stabileasca daca femeia a fost si jefuita dupa ce a fost atacata.