Un barbat din Falticeni care nu are permis de conducere si era baut a provocat un accident de circulatie, intrand cu masina in bransamentul de gaz natural care alimenteaza o benzinarie din Gura Humorului, politistii constatand apoi ca autoturismul fusese furat, relateaza Mediafax.

Potrivit Politiei Judetene Suceava, un echipaj de ordine publica din Gura Humorului a fost sesizat, sambata, ca in zona unei benzinarii din oras s-a produs un accident de circulatie soldat cu pagube materiale.

Politistii care au mers la fata locului au constatat ca un autoturism condus de un barbat de 33 ani, din Falticeni, era intrat cu partea din fata in cutia de bransament de gaz natural care alimenteaza benzinaria.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,94 mg/l alcool pur in aerul expirat, dupa care a fost dus la spital, unde i s-a recoltat sange pentru stabilirea alcoolemiei.

In urma verificarilor, politistii au stabilit ca barbatul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule si ca masina cu care a provocat accidentul fusese furata de acesta de la sediul unei firme.