O adolescenta in varsta de 16 ani a fost gasita moarta in spatele Policlinicii din Baia Sprie, judetul Maramures, dupa ce vineri seara a fost la patinoar cu prietenele, dar nu s-a mai intors acasa, fostul sau iubit, in varsta de 17 ani, recunoscand in fata anchetatorilor ca ar fi ucis-o pe fata, anunta Mediafax. Potrivit unor surse locale, fata a fost, vineri dupa-amiaza, cu mai multe prietene la patinoarul din Baia Mare, iar vineri seara a fost inregistrata pe camerele de supraveghere din oras in timp ce se ducea singura catre casa.

La un moment dat, la aproximativ doua sute de metri distanta de locuinta sa din Baia Sprie, a iesit din raza camerelor de supraveghere.

Surse judiciare au declarat ca parintii au anuntat, sambata, la Politia Baia Sprie, disparitia fetei, dupa ce aceasta i-ar fi sunat dupa ora 19.30 sa le spuna ca se indreapta spre casa cu autobuzul.

Politistii au urmarit de pe camerele de supraveghere autobuzul de Baia Mare, iar fata a fost vazuta coborand si indreptandu-se spre un magazin care avea camera de supraveghere. Pe aceste camere a fost vazut si presupusul autor cu un minut inainte ca fata sa isi faca aparitia. De acolo pana la locul faptei este o distanta de 50 de metri" , au spus sursele citate.

Politia a fost anuntata, sambata la pranz, de un localnic care a gasit o fata moarta in spatele Policlinicii din Baia Sprie, iar anchetatorii au confirmat ca a fost vorba despre o crima.

In acest caz a fost audiat un tanar de 17 ani, care, potrivit acelorasi surse, este fostul iubit al fetei.

Acesta ar fi recunoscut crima in fata anchetatorilor, declarand ca a fost beat.

Tanarul a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Sighetu Marmatiei pentru un control de specialitate.