Un accident rutier in care a fost implicat un autoturism in care se aflau patru cetateni romani s-a produs, duminica dimineata, in Bulgaria, la cativa kilometri de granita cu Romania, unul dintre raniti fiind transportat, in stare stabila, la Spitalul Judetean Constanta.

Accidentul s-a produs la primele ore ale diminetii de duminica, in regiunea Dobrich, la cateva zeci de kilometri distanta de Vama Veche, transmite Mediafax.

Conform primelor informatii, se pare ca din cauza conditiilor meteo nefavorabile, fiind ceata si drum umed, masina cu care se deplasau cei patru romani s-ar fi rasturnat in afara soselei.

Autoritatile bulgare au solicitat si interventia unui echipaj de la Ambulanta, din judetul Constanta, acesta iesind din tara in jurul orei 06:30 si revenind cu unul dintre raniti la 07:15. Pacientul era in stare stabila si a fost transportat la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta pentru investigatii medicale de specialitate.

Ceilalti trei ocupanti ai autoturismului au ramas in Bulgaria, unde urmeaza sa dea detalii politistilor bulgari despre producerea accidentului.