Un baiat de 13 ani din familia de romi Carpaci din Timisoara a furat masina tatalui sau si a lovit o tanara de 20 de ani pe o trecere de pietoni, apoi a fugit de la locul accidentului, insa a fost prins de politisti care au intocmit dosar penal in acest caz, relateaza Mediafax.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Inspectoratul de Politie al Judetului Timis, un baiat de 13 ani a condus, joi seara, un autoturism, pe un bulevard din Timisoara, accidentand o tanara de 20 de ani care traversa pe o trecere de pietoni.

"Minorul a condus un autoturism pe bulevardul 16 Decembrie din Timisoara, iar la un moment dat a accidentat un pieton care traversa prin loc marcat si semnalizat corespunzator, dupa care a parasit locul accidentului fara incuviintarea Politiei. In urma accidentului, pietonul, o tanara de 20 de ani, din localitatea Calinesti, judetul Maramures, a suferit rani usoare", se arata in comunicat.

Potrivit sursei citate, politistii au reusit sa il prinda pe copilul de 13 ani la scurt timp dupa producerea accidentului.

Potrivit unor surse din Politie, baiatul face parte din familia de romi Carpaci din Timisoara. El a furat cheile masinii tatalui sau, apoi a plecat cu autoturismul in oras.

In acest caz a fost intocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere, vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea politiei.