Casa actorului Alexandru Arsinel de la 2 Mai, judetul Constanta, a fost sparta sambata dimineata, relateaza Agerpres. Politistii fac in prezent cercetari la fata locului, folosind si un caine de urma.

Reprezentanti ai Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Constanta au declarat, pentru Agerpres, ca din primele verificari efectuate a reiesit ca hotii au furat din casa actorului o masina de spalat si un aragaz.

"Casa respectiva nu are gratii la ferestre. Exista o alarma, dar nu a functionat pentru ca nu-i fusesera puse baterii. (...) Femeia care se ocupa de casa a gasit dimineata un geam spart si bunuri lipsa din interior", conform politistilor.

Acestia au mentionat ca, in urma cu doua zile, casa de pe litoral a lui Alexandru Arsinel a mai fost sparta, de aceasta data hotii furand un bax cu bere si doua sticle cu vin.

La inceputul lui 2014, in lunile ianuarie si aprilie, hotii au mai patruns in aceeasi locuinta a actorului, prima data furand un aspirator si un bax cu bere, a doua oara fiind vorba de o tentativa de furt.

Referitor la aceste doua fapte, politistii constanteni sustin ca cercetarile sunt in derulare si ca exista un cerc de suspecti.

Alexandru Arsinel a declarat pentru Agerpres ca aceasta casa a mai fost sparta si in urma cu trei zile si inca de alte trei ori in acest an.

"Mi-au spart casa de la 2 Mai. Au spart-o in decurs de trei zile de doua ori. Si anul acesta inca de trei ori. Unul dupa altul. Ultima data in aceasta dimineata. Penultima data acum trei zile", a spus Arsinel.

El a precizat ca, de aceasta data, hotii i-au luat frigiderul, boilerul, masina de spalat, mobilierul, au distrus un gard si o usa de la o magazie.

"De data aceasta au luat frigider, boiler, masina de spalat, mobilier, au distrus gardul, au distrus o usa din spate de la magazie. La ora aceasta se afla Politia. Eu sunt in Bucuresti, am spectacole si astazi si maine", a mai afirmat actorul.