Un barbat in varsta de 73 de ani a fost arestat, marti, de politistii bucuresteni, dupa ce, luni, a furat potofelul unei batrane in varsta 89 de ani, informeaza Politia Capitalei, surse din Politie precizand pentru Mediafax ca aceasta a fost a sasea oara cand batranul a fost prins la furat.

Potrivit sursei citate, barbatul a fost observat de o echipa de politisti ai Brigazii de Politie pentru Transport Public, in timp ce incerca sa fure de la diverse persoane, in mijloacele de transport in comun din Capitala.

"Luni, in jurul orei 13.00, cel in cauza a fost prins in flagrant, in dreptul unei statii din sectorul 1, imediat dupa ce ar fi sustras din sacosa unei femei in varsta de 89 de ani un portofel ce continea doua carduri farmaceutice si o suma de bani", se arata intr-un comunicat emis de Politia Capitalei.

Prejudiciul, in valoare de 90 de lei, a fost restituit batranei, iar hotul a fost retinut.

Barbatul, care este acuzat de furt calificat, a fost arestat preventiv, printr-o decizie luata marti de magistratii Judecatoriei Sectorului 1.

Surse din Politie au declarat pentru Mediafax ca este pentru a sasea oara cand batranul este prins la furat. In primavara, cand a fost prins pentru a cincea oara, el a fost arestat la domiciliu. Atunci, barbatul s-ar fi plans politistilor ca este singur pe lume si nu va avea cu ce sa se intretina pe durata arestului la domiciliu, in conditiile in care traieste exclusiv din furat.