Opt persoane au fost ranite, duminica, in localitatea argeseana Titesti, dupa ce autoturismul in care se aflau a fost lovit de tren la o trecere la nivel cu calea ferata. In accident au fost raniti sase copii si doi adulti, potrivit primelor informatii comunicate de reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Arges, anunta Agerpres.

"Autoturismul, condus de un barbat in varsta de 34 de ani, circula pe un drum comunal din directia Titesti catre DN 73. Conducatorul auto nu a acordat prioritate la trecerea la nivel cu calea ferata, autoturismul fiind lovit de un tren de persoane care circula din directia Pitesti catre Campulung Muscel", a declarat pentru Agerpres purtatorul de cuvant al IPJ Arges, inspectorul Madalin Zamfir.

La fata locului au intervenit mai multe ambulante si echipaje SMURD, ranitii urmand sa fie transportati la Spitalul Judetean de Urgenta si Spitalul de Pediatrie din Pitesti.

Conform reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges, nu a fost necesara interventia echipajelor de descarcerare.