O persoana a murit si alte trei au fost ranite, luni dimineata, intr-un accident produs pe DN 7, in localitatea aradeana Mandruloc, dupa ce autoturismul in care erau s-a ciocnit cu un autocar in care se aflau angajati ai Operei din Constanta, care se intorceau dintr-un turneu in Germania, informeaza Mediafax.

Accidentul a avut loc pe DN 7, in centrul localitatii Mandruloc, judetul Arad, dupa ce soferul bulgar al unui autoturism Audi inmatriculat in Germania a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un autocar in care se aflau 32 de pasageri.

In urma impactului, autocarul a ajuns in santul de pe marginea drumului, fara sa se rastoarne, suferind avarii usoare si fara ca vreunul dintre pasageri sa fie ranit.

Soferul autoturismului implicat in accident a murit, iar alti trei pasageri din masina, tot bulgari, au fost raniti grav. Cei patru se intorceau in Germania, la munca, dupa ce fusesera la o nunta in Bulgaria. Pentru scoaterea victimelor din autoturism a intervenit un echipaj de descarcerare al pompierilor, iar cei trei raniti au fost transportati cu ambulante la Spitalul Judetean de Urgenta Arad.

Potrivit comisarului sef Mircea Cherechean de la Politia Rutiera Arad, din primele cercetari reiese ca accidentul a avut loc pe fondul oboselii soferului din Audi, care ar fi adormit la volan.

Pasagerii din autocar au spus ca lucreaza la Opera din Constanta si se intorceau dintr-un turneu in Germania.

Circulatia in zona producerii accidentului a fost blocata circa o ora pe ambele sensuri.