Politistii valceni au gasit si cadavrul celui de-al doilea barbat din judet, dat disparut in timpul inundatiilor produse zilele trecute, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Valcea, Alina Teodorescu, citat de Agerpres.

"Au fost continuate actiunile de cautare a barbatului, C. Constantin, de 40 ani, din comuna Stoenesti, care la data de 29 iulie, in jurul orei 14.30, pe fondul precipitatiilor abundente cazute pe raza comunei Stoenesti, s-a dezechilibrat si a cazut intr-un canal de scurgere a apelor pluviale si in imediata apropiere a DJ 646 A, viitura formata pe canal avand adancimea de aproximativ 80 cm si latimea de aproximativ un metru. Barbatul a fost carat de torent pe canal, pe o distanta de circa 50 metri, pana in albia paraului Dobriceni, unde a fost surprins de debitul mare de apa si carat in aval pe parau", a precizat Alina Teodorescu.

Un numar de 30 de politisti, 15 jandarmi, forte ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU), autoritati locale, instituiti in echipe pe o lungime de 13 km pe cursul paraurilor Dobriceni si Govora au participat la aceste cautari. Mai multi apartinatorii ai barbatului disparut au fost alaturi de echipele de cautare.

Cadavrul barbatului a fost identificat pe malul stang al paraului Govora, pe raza comunei Mihaesti, la aproximativ 10 km de locul disparitiei.

Un alt barbat care a fost luat luni seara de o viitura pe raul Cerna a fost gasit abia joi de echipele de cautare ale Inspectoratului de Politie Judetean Valcea.