Circulaţia pe DN 1 B Ploieşti - Buzău se desfăşoară cu restricţii, luni după-amiază, în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme şi în care trei oameni au fost răniţi, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit datelor furnizate de Poliţia Prahova, drumul naţional 1 B Ploieşti - Buzău este parţial blocat, luni după-amiază, în localitatea Valea Călugărească, două dintre cele patru benzi fiind impracticabile în urma unui accident rutier în care trei persoane au fost rănite.

Conform primelor informaţii de la locul accidentului, şoferul unui autoturism care circula dinspre Ploieşti către Buzău nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul care rula în faţa sa, a intrat în coliziune cu acesta proiectându-l pe contrasens, unde s-a ciocnit de o a treia maşină.

În urma impactului dintre cele trei autovehicule trei persoane au fost rănite, însă leziunile suferite de acestea nu sunt grave.

În urma accidentului, banda a doua a fiecărui sens de mers este blocată, traficul rutier desfăşurându-se pe prima bandă şi fiind dirijat de către poliţişti.