Un microbuz s-a rasturnat, vineri dupa-amiaza, pe autostrada A4 din Italia, fiind raniti zece cetateni romani, a informat sambata MAE, la solicitarea Mediafax, precizand ca niciunul dintre raniti nu se afla in stare grava.

Conform sursei citate, Consulatul General al Romaniei la Trieste s-a autosesizat cu privire la accidentul rutier produs in dupa-amiaza zilei de 18 aprilie pe teritoriul Italiei, in care au fost implicati 15 cetateni romani si a solicitat informatii suplimentare autoritatilor locale.

"Din informatiile preliminare obtinute de la autoritatile italiene a rezultat faptul ca un microbuz s-a rasturnat pe autostrada A4 in timp ce se indrepta catre Trieste. In urma accidentului, 10 cetateni romani au fost raniti si transportati la spital pentru a primi ingrijiri medicale de specialitate. Niciunul dintre raniti nu se afla in stare grava", precizeaza MAE.

Ministerul menaioneaza ca oficiul consular este in legatura permanenta cu autoritatile locale si este pregatit sa acorde asistenta consulara in limita competentelor.