Un motociclist care a cazut, sambata, intr-o prapastie de 50 de metri adancime din Muntii Fagaras, judetul Sibiu, suferind multiple traumatisme, va fi preluat de catre un elicopter SMURD de la Targu Mures si transportat la spital, relateaza Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu, Bianca Sabau, a declarat sambata, pentru Mediafax, ca un motociclist a cazut intr-o prapastie din Muntii Fagaras, in apropierea Cabanei Suru.

"Barbatul este constient, dar a suferit multiple traumatisme. Motociclistul a cazut intr-o prapastie de 50 de metri adancime. Elicopterul SMURD de la Targu Mures aterizeaza in zona pentru a prelua victima", a spus Biana Sabau.

La randul sau, seful Serviciului Salvamont Sibiu, Adrian David, a declarat ca barbatul are 35 de ani si este din localitatea Avrig, judetul Sibiu.

"Motociclistul se afla pe o poteca turistica din apropierea Cabanei Suru si a cazut in prapastie. Victima a fost scoasa din prapastie, iar acum ne indreptam cu ea catre Cabana Suru, de unde va fi preluata de catre un elicopter", a declarat Adrian David.

Potrivit acestuia, accidentul a avut loc la o altitudine de 1.450 de metri, in Muntii Fagaras.