Un cetatean polonez in varsta de 30 de ani i-a atacat cu un cutit pe soferii unui autocar ce efectua o cursa Amsterdam-Bucuresti, dupa care barbatul s-a sinucis, incidentul avand loc duminica, pe raza localitatii hunedorene Ohaba, la limita cu judetul Timis, pe DN 68 Deva-Timisoara, relateaza Agerpres.

Din primele cercetari ale echipei de politisti care au ajuns la fata locului, a rezultat ca agresiunea s-a produs fara un motiv aparent. Cetateanul polonez, pasager al autocarului, a scos la un moment dat un cutit si i-a atacat pe cei trei soferi, carora le-a provocat mai multe rani.

Soferul aflat la volan a oprit pe dreapta, iar suspectul a coborat din autocar si a incercat sa fuga, urmarit de doi martori. In timp ce era urmarit, polonezul s-a oprit si apoi si-a infipt cutitul in piept. In ciuda eforturilor facute de medicii sositi la fata locului cu ambulantele, polonezul a decedat.

"Echipele de prim ajutor ajunse la fata locului au acordat ingrijiri medicale celor trei conducatori auto, care sunt in afara oricarui pericol, si au aplicat protocolul de resuscitare fata de cetateanul polonez, insa, in ciuda manevrelor de resuscitare, medicii au fost nevoiti sa constate decesul agresorului", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara, subcomisar Bogdan Nitu.

Autocarul avea la bord 18 pasageri, care au scapat teferi, dar sunt in stare de soc din cauza celor intamplate. Ei vor fi audiati la sediul IPJ Hunedoara, pentru ca politistii sa poata stabili imprejurarile exacte ce au dus la producerea acestui incident. In cauza, politistii au intocmit un dosar penal.