Politia Cluj a inceput o ancheta dupa ce un cioban a sesizat ca a vazut, in comuna Mihai Viteazu, un caine care avea in gura un picior de om, politisti, jandarmi si vanatori cautand acum restul corpului uman, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de IPJ Cluj, Politia a fost sesizata, miercuri seara, de un barbat de 64 ani din comuna Mihai Viteazu, ca in timp ce se afla cu turma de oi la pasunat pe un deal din localitate a vazut un picior uman.

Sursa citata mai precizeaza ca anchetatorii care au mers la fata locului au ridicat piciorul de om, acesta fiind dus pentru expertiza la Institutul de Medicina Legala Cluj.

Politisti aflati la fata locului afirma, la randul lor, ca ciobanul care a reclamat incidentul a sustinut ca ar fi vazut un caine care avea in gura piciorul de om.

Echipa de cercetare care a mers la Mihai Viteazu pentru investigatii nu a gasit pana in prezent niciun indiciu privind restul corpului uman, cautarile fiind reluate joi, cu sprijinul jandarmilor si vanatorilor.