Politistii bucuresteni precizeaza ca nu s-a folosit nici un fel de arma - letala sau neletala - care a dus miercuri la spargerea geamului unui troleibuz in sectorul 4. Politistii au efectuat primele cercetari in cazul incidentului in care a fost implicat un troleibuz al liniei 77 si, potrivit acestora, nicio persoana nu a fost ranita, desi asupra vehiculului a fost aruncat un obiect necunoscut, au declarat pentru Agerpres oficiali ai Politiei Capitalei.

Anterior, oficiali ai RATB au declarat pentru Mediafax ca un calator al unui troleibuz de pe linia 77 din Bucuresti a fost ranit, miercuri dupa-amiaza, dupa ce asupra vehicului s-ar fi tras cu un pistol cu bile, iar un proiectil a spart unul dintre geamurile laterale.

Purtatorul de cuvant al Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), Constantin Tobescu, a precizat ca incidentul s-a produs in zona strazii Izvorul Rece, pe sensul de mers catre Piata Resita.

"Din primele informatii pe care le avem de la sofer, se pare ca asupra troleibuzului s-a tras cu un pistol cu bile, dintr-un imobil aflat pe traseul liniei 77. Unul dintre calatori a fost ranit dupa ce proiectul a spart geamul in dreptul caruia se afla acesta", a mai spus Tobescu.

Oficiali din Politia Capitalei au precizat, tot pentru Mediafax, ca un barbat a sunat la 112 in jurul orei 16.00 si a anuntat ca geamul unui troleibuz a fost spart.

La fata locului s-au deplasat de urgenta mai multe echipe de politisti, care au izolat zona si au demarat verificari pentru a stabili in ce conditii a fost spart geamul troleibuzului. Circulatia pe linia 77 a fost oprita in zona incidentului.