Omul de afaceri Mohammad Murad a ramas fara permisul de conducere pentru 90 de zile si a fost amendat cu 765 de lei, dupa ce a fost surprins, joi, de Politia Rutiera in timp ce conducea, pe Autostrada Soarelui, cu 225 de kilometri pe ora, potrivit unor surse din Politie citate de Mediafax.

"Un barbat de 51 de ani, din Bucuresti, a fost depistat de politistii din cadrul IGPR - Serviciul Politiei Autostrazi - Biroul de Politie Autostrada Bucuresti - Constanta, in timp ce circula pe Autostrada A2, cu viteza de 225 km/h", se arata intr-un comunicat emis de Politia Romana.

Potrivit unor surse din Politie, este vorba despre omul de afaceri Mohammad Murad, cetatean roman de origine libaneza.

In jurul orei 16.00, autoturismul Bentley condus de acesta a fost surprins de radar la kilometrul 157, pe sensul de mers dinspre Bucuresti spre Constanta, in timp ce rula cu 225 de kilometri pe ora.

Sursele citate au precizat ca Mohammad Murad a ramas fara permis pentru 90 de zile si a fost amendat contraventional cu 765 de lei.

Mohammad Murad este unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din Romania, avand mai multe hoteluri in Bucuresti si la mare. Pe langa lantul hotelier Phoenicia, Mohammad Murad mai detine lantul de restaurante Spring Time si fabrica de conserve Mandy si are investitii in domeniul imobiliar.

Totodata, omul de afaceri Mohammad Murad are un parteneriat in domeniul audiovizualului cu televiziunea de business The Money Channel, a carei licenta audiovizuala este detinuta de societatea Realitatea Media SA.

In 30 aprilie 2013, Consiliul National al Audiovizualului a aprobat noua grila a The Money Channel si functionarea televiziunii din noile sale studiouri din Bucuresti. Imobilul in care au fost amenajate noile studiouri ale The Money Channel este detinut de omul de afaceri Mohammad Murad, cel care finanteaza televiziunea in noua formula, dupa cum au declarat la momentul respectiv, pentru Mediafax, surse din Realitatea Media.