O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite, miercuri seara, in urma unei explozii produse intr-un bloc de locuinte din centrul municipiului Calarasi, primele informatii aratand ca 14 apartamente au fost afectate in urma deflagratiei care nu a fost urmata de incendiu, transmite Mediafax.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Calarasi, plutonier major Ovidiu Tataranu, deflagratia, care nu a fost urmata de incendiu, s-a produs miercuri seara, in jurul orei 18.20, intr-un bloc de locuinte situat pe strada Bucuresti, in centrul municipiului Calarasi, in apropiere de sediul Tribunalului Calarasi.

Patru echipaje de interventie ale ISU Calarasi si mai multe autospeciale medicale au intervenit la fata locului.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Calarasi, Ramona Tudor, a spus ca o femeie de 46 de ani a murit, iar alte patru persoane au fost ranite, fiind transportate la Spitalul Judetean Calarasi. Doi dintre raniti sunt in stare mai grava, cu multiple traumatisme.

Cladirea in care s-a produs explozia a fost evacuata.

In urma primelor verificari s-a stabilit ca 14 apartamente au fost afectate de suflul deflagratiei. Cel mai grav afectate sunt locuintele de la primul etaj al blocului.

Blocul de locuinte in care s-a produs explozia are patru etaje.

Pana la ora transmiterii acestei stiri nu se stie care este cauza deflagratiei.