O tanara in varsta de 23 de ani, cetatean strain, a ajuns la spital, sambata seara, dupa ce a fost atacata de mai multi caini in timp ce se plimba prin statiunea Mamaia, relateaza Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta Constanta, cadrele medicale au fost anuntate prin 112, sambata, in jurul orei 18.40, ca o femeie a fost ranita dupa ce a fost atacata de mai multi caini in zona Hotelului Parc din Mamaia.

La fata locului a ajuns un echipaj de ambulanta, care i-a acordat primele ingrijiri victimei, ce suferise mai multe plagi muscate, dupa care au transportat-o la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta.

Conform sursei citate, femeia muscata de caini este cetatean strain.

Seful Unitatii de Primire Urgente din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, Rodica Tudoran, a declarat duminica, pentru Mediafax, ca femeia a primit ingrijiri de specialitate, i-au fost dezinfectate ranile suferite, care nu erau grave si i-a fost administrat vaccinul antitetanic. Apoi, ea a fost trimisa la Spitalul Clinic de Boli Infectioase pentru tratamentul antirabic.

Conform martorilor, turista se plimba sambata seara prin statiunea Mamaia, iar in zona Hotelului Parc a fost atacata de mai multi caini comunitari, s-a speriat, a luat-o la fuga, iar un caine a muscat-o, victima fiind salvata dupa interventia taximetristilor din zona.

Reprezentantii Politiei Judetene Constanta spun ca pana la ora transmiterii acestei stiri nu a fost depusa nicio reclamatie privind acest incident.