Stefan Glavan, fost parlamentar si ambasador al Romaniei in Serbia, a ajuns la Spitalul Judetean pentru investigatii medicale dupa ce a avut un accident rutier sambata seara, in judetul Timis, autoturismul sau derapand si rostolindu-se de mai multe ori dupa acesta ar fi incercat sa evite un maidanez, transmite Agerpres.

"Mi-a aparut in cale un caine si am vrut sa-l evit. Am derapat si m-am rasturnat cu masina de cateva ori. Autoturismul este praf, eu am ramas incarcerat si m-au scos echipele de interventii. Sunt bine, dar mi se fac mai multe investigatii amanuntite", a declarat pentru Agerpres Stefan Glavan, profesor la Institutul Diplomatic Roman de la Bucuresti.

Accidentul a avut loc pe raza localitatii Iosifalau, in apropiere de Lugoj, in timp ce diplomatul venea de la Bucuresti la Timisoara.

Politia cerceteaza cauzele care au dus la producerea accidentului.

In varsta de 74 de ani, profesorul universitar Glavan a avut dupa 1990 doua mandate de deputat si unul de senator in Parlamentul Romaniei, iar in perioada 2000-2004 a fost ambasador al Romaniei la Belgrad. Din 2010 lucreaza la Institutul Diplomatic Roman.