Treisprezece persoane au fost ranite, miercuri, in urma unei explozii urmate de un incendiu, la o fabrica din incinta Parcului Industrial Plopeni (Prahova), anunta Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Prahova, Marina Dinu, explozia a avut loc intr-o hala de productie in care se fabrica aparate de cafea din incinta Parcul Industrial Plopeni.

Deflagratia a fost urmata de un incendiu, iar noua persoane au suferit arsuri de gradele 1 si 2, in timp ce alte patru s-au intoxicat cu fum.

Conform sursei citate, sase persoane ranite au fost duse cu masini personale la spitalul privat din Plopeni, iar alte cinci persoane care au suferit arsuri si intoxicatii au fost preluate de ambulante si duse la spital. Alte doua persoane care s-au intoxicat cu fum au refuzat transportul la spital.

La ora transmiterii acestei stiri, incendiul a fost lichidat.

Fabrica in care s-a produs explozia functioneaza in incinta Parcului Industrial Plopeni, intr-o fosta sectie a Uzinei Mecanice Plopeni, situata pe teritoriul administrativ al comunei Dumbravesti.