Mai multe impuscaturi s-au auzit sambata seara in apropierea unui supermaket din cartierul Militari din Bucuresti, informeaza Digi 24. Potrivit SMURD, 3 persoane au fost ranite, printre care si o femeie, insa victimele se afla in stare stabila. Un reprezentant al politiei a declarat ca e vorba de un conflict spontan care a rezultat in mai multe focuri trase cu o arma cu bile de cauciuc.

UPDATE 21:37 Surse din Politie au declarat pentru Mediafax ca cele trei victime si autorul atacului se cunosteau si chiar locuiau in acelasi bloc, ei luandu-se la cearta in timp ce stateau la coada in supermarket si continuand afara, cand unul dintre ei a scos un pistol cu bile si a tras in ceilalti.

Sursele citate au declarat pentru agentia de presa citata ca cei doi barbati si femeia care au fost impuscati, sambata seara, in zona Cora Militari, se cunosteau intre ei si il cunosteau si pe agresor, toti patru locuind in acelasi bloc.

Femeia si cei trei barbati implicati in incident s-ar fi luat la cearta in timp ce se aflau la coada in supermarket si au continuat sa se certe si dupa ce au iesit din magazin. Atunci, unul din barbati a scos un pistol cu bile de cauciuc si a inceput sa traga, ranindu-i pe ceilalti doi si pe femeie.

Femeia, in varsta de 23 de ani, ranita la ochi si un barbat ranit la gat, in urma atacului armat din Militari au fost transportati la Spitalul Universitar, iar cealalta victima, un barbat cu o plaga in abdomen, a fost transportata la Spitalul Elias, a declarat pentru medicul Bogdan Oprita pentru Mediafax.

Coordonatorul SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita, a precizat ca femeia are o plaga impuscata in dreptul ochiului, cu posibilitatea afectarii globului ocular.

UPDATE 18:55 Un reprezentant al Politiei prezent la fata locului a declarat ca agresorul a folosit un pistol cu bile de cauciuc. Intrebat daca incidentul reprezinta o reglare de conturi, acesta a precizat ca "nu este vorba de nicio reglare, este vorba de un conflict spontan, nu este vorba de un conflict preexistent intre 2 grupari". Reprezentantul Politiei a adaugat incidentul a plecat "de la cuvinte triviale in interiorul unui magazin" intre doua femei. In conflict au intervenit ulterior mai multi barbati.

Autoritatile verifica legalitatea detinerii si folosirii armamentului

Trei ambulante se afla la fata locului pentru a acorda asistenta medicala victimelor. Bogdan Oprita a precizat ca victimele sunt constiente si echilibrate din punct de vedere al functiilor vitale. Una dintre victime a fost impuscata in zona abdomenului, iar celalalte doua in zona capului si a gatului.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti Daniel Vasile a declarat pentru Mediafax ca incidentul a avut loc in zona statiei de metrou Lujerului, in apropiere de Cora Militari.

In jurul orei 17:57 a fost facut un apel la 112 prin care s-a anuntat ca in apropierea unui supermarket din cartierul Militari din Capitala a avut loc un conflict violent, in urma caruia mai multe persoane ar fi fost ranite cu o arma de foc.

Potrivit postului de televiziune, conflictul a avut loc in supermarket, apoi persoanele au iesit afara unde 3 persoane au fost impuscate cu un pistol cu bile. Autorul atacului a fugit de la locul atacului si este urmarit de politie.

In zona Bulevardului Iuliu Maniu se circula cu dificultate.

Revenim cu informatii