Doua persoane au suferit leziuni usoare si trei autoturisme au fost grav avariate in urma unor coliziuni in lant produse duminica, in municipiul Constanta, de un tanar aflat la volan sub influenta alcoolului si fara permis de conducere, relateaza Agerpres.

Victimele au fost transportate la Spitalul Clinic Judetean de Urgente pentru a li se acorda ingrijirile medicale necesare.

Potrivit lucratorilor Serviciului Politiei Rutiere (SPR) Constanta, soferul vinovat de producerea accidentului, in varsta de 27 de ani, avea o alcoolemie de 0,97 miligram/litru si nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Accidentul s-a petrecut pe bulevardul Marinarilor, in jurul orei 3.30, cand barbatul ametit de alcool a pierdut controlul directiei autoturismului si a intrat in coliziune cu o alta masina care era parcata pe marginea carosabilului. In urma puternicului impact, autoturismul condus de tanar a ricosat pe sensul opus de mers si a intrat intr-un autovehicul care circula regulamentar, la volanul caruia se afla un sofer in varsta de 43 de ani.

Cei doi conducatori auto au suferit vatamari corporale care nu le-au pus viata in pericol.

Tanarul care a produs coliziunile este cercetat de politisti pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fara permis si sub influenta alcoolului si pentru vatamare corporala din culpa.