¬O cursa Lufthansa de la Munchen cu 62 de pasageri la bord care ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul Sibiu, joi noapte, a fost redirectionata la Cluj-Napoca din cauza cetii, iar aeronava aceleiasi companii care trebuia sa decoleze de la Sibiu spre Munchen va avea cel putin patru ore intarziere.

Purtatorul de cuvant al Aeroportului Sibiu, Nicoleta Boborodea, a declarat pentru Mediafax ca aeronava Lufthansa care ar fi trebuit sa aterizeze la Sibiu, in noaptea de joi spre vineri, a fost redirectionata catre Cluj-Napoca din cauza cetii.

"Cursa Lufthansa Munchen - Sibiu cu sosirea programata la Sibiu la ora 00,40 a aterizat la Cluj-Napoca din cauza cetii. Cei 62 de pasageri care se aflau la bord au fost transportati la Sibiu cu autocarul, ajungand in jurul orei 04,20", a declarat Nicoleta Boborodea.

Potrivit acesteia, cursa retur Sibiu - Munchen care ar fi trebuit sa decoleze, vineri dimineata, la ora 06.15 va avea intarziere de cel putin patru ore, tot din cauza cetii.

"Zborul Lufthansa Sibiu - Munchen va avea intarziere din cauza cetii. Aeronava va sosi de la Cluj-Napoca la ora 09.15 si va decola, daca nu apar alte probleme, la ora 10.15", a mai declarat Nicoleta Boborodea.

Aceasta a precizat ca 63 de persoane asteapta pe Aeroportul Sibiu imbarcarea catre Munchen, intarzierea cursei putand fi mai mare daca nu se imbunatatesc conditiile meteorologice.

La ora transmiterii acestei stiri, in municipiul Sibiu ceata este extrem de densa, vizibilitatea fiind redusa.