Un barbat a fost ranit la picioare dupa ce a fost impuscat, sambata seara, pe o strada din municipiul Botosani, in apropierea unei unitati militare, in urma unei reglari de conturi intre nepotul victimei si agresor. Un barbat in varsta de 46 de ani, a ajuns, sambata seara, la Unitatea de Primiri Urgente Botosani, in stare grava, dupa ce a fost impuscat de mai multe ori in picior. Potrivit unor surse apropiate anchetei, se pare ca acesta a fost victima unei reglari de conturi intre nepotul sau, in ajutorul caruia fusese chemat, si agresor, anunta Mediafax.

Conflictul dintre cei doi tineri a pornit la o benzinarie din municipiul Botosani, iar unul dintre ei si-a chemat in ajutor o ruda, respectiv pe barbatul ranit. Dupa o urmarire cu masinile, cei trei s-au reintalnit in apropierea unei unitati militare, iar unul dintre ei a scos un pistol, impuscandu-l pe barbat in picior, de mai multe ori, apoi a fugit. "Pacientul prezinta multiple plagi impuscate la nivelul membrelor inferioare, cu fractura deschisa in treimea inferioara gamba dreapta, plaga prin impuscare gamba si genunchi stang, cu resturi de corp strain", a declarat un cadru medical de la UPU Botosani, precizand ca barbatul trebuie supus unei interventii chirurgicale.

Politia a fost anuntata de medicii spitalului botosanean. Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Botosani, Daniela Gheorgiescu, suspectii sunt cunoscuti, iar cercetarile sunt desfasurate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani. Ea a precizat ca pentru gasirea agresorului au fost organizate filtre atat in judet cat si in judetele vecine, fiind dat inclusiv in consemn la frontiera.