Un barbat cu o alcoolemie de 1,27 la mie s-a urcat la volan si a accidentat o femeie pe o trecere de pietoni din Constanta, apoi si-a continuat drumul, fiind prins la scurt timp de catre politisti. Potrivit Politiei Judetene Constanta, accidentul s-a produs sambata seara, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiului Constanta, unde o femeie care traversa strada pe trecerea de pietoni a fost lovita de o masina, anunta Mediafax.

In urma accidentului, femeia a fost ranita, fiind transportata la spital. Dupa producerea accidentului, soferul si-a continuat deplasarea, fiind oprit la aproximativ 200 de metri de locul accidentului de un echipaj de politie aflat in zona.

Oamenii legii au stabilit ca soferul era baut, in urma testarii rezultatul fiind de 1,27 mg/l alcool pur in aerul expirat. Soferul a fost dus la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta pentru recoltarea de probe de sange pentru stabilirea alcoolemiei, dar a refuzat. El este cercetat pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, vatamare corporala si fuga de la locul accidentului.