Un adolescent de 15 ani a murit, luni dimineata, dupa ce a fost lovit de un autoturism pe o trecere de pietoni din fata liceului din localitatea mehedinteana Halanga, informeaza Mediafax.

Accidentul s-a produs in jurul orei 7:00, pe Drumul National 67, la iesirea din Drobeta Turnu Severin, in fata Grupului Scolar Agricol Halanga .

Potrivit martorilor, elevul in varsta de 15 ani venea din comuna Bala si era cazat la internatul Grupului Scolar Halanga, unde urma sa isi lase bagajele, pentru ca mai apoi sa mearga la liceu, aflat la cateva sute de metri. Cand a ajuns pe trecerea de pietoni, adolescentul a fost lovit de un autoturism Skoda care circula dinspre Drobeta Turnu Severin catre Targu Jiu.

In urma impactului, copilul a fost aruncat la o distanta de cateva zeci de metri de trecerea de pietoni, sora si o prietana a baiatului, care il insoteau, declarand ca soferul avea viteza.

La fata locului a ajuns un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta, insa cadrele medicale nu l-au putut salva pe baiat, fiind declarat decesul.

Pana la ora transmiterii acestei stiri, reprezentantii Politiei Mehedinti au refuzat sa ofere informatii despre acest accident.