Un turist a reclamat Politiei ca masina i-a fost avariata de bodyguarzii unui club din statiunea Mamaia, care au ridicat autoturismul din locul in care era parcat si l-au mutat pe un trotuar, motivand ca au nevoie de loc pentru un car alegoric, relateaza Mediafax.

Proprietarul masinii, un barbat din Giurgiu venit in vacanta la Mamaia, a depus o plangere la Politia din statiune, reclamand ca bodyguarzii unui club i-au mutat autoturismul, provocandu-i pagube de 6.000-7.000 de lei.

Barbatul a declarat, sambata, ca joi seara parcase autoturismul pe faleza din Mamaia, in dreptul unui hotel, si a mers sa se plimbe. El spune ca a revenit la masina la scurt timp si ca a vazut aglomeratie in zona unde parcase, observand ca autoturismul fusese mutat de trotuar.

O parte din scena respectiva a fost filmata de o turista, iar pe imagini se observa cum mai multi bodyguarzi ridica autoturismul, mutandu-l cativa metri. Vezi imagini difuzate de Digi24.

Turistul sustine ca parcase regulamentar si ca bodyguarzii care i-au mutat masina au motivat ca voiau sa faca loc unui car alegoric. El a precizat ca masina a suferit avarii, avand o aripa indoita si bara rupta si estimeaza ca valoarea pagubelor este de 6.000-7.000 de lei. Turistul intentioneaza sa-i dea in judecata pe bodyguarzii clubului respectiv.

Reprezentantii Politiei Judetene Constanta au declarat, sambata, ca Politia Mamaia a fost sesizata despre acest incident si ca a fost deschisa o ancheta.