Un tanar de 29 de ani, component al nationalei de fotbal a artistilor, a murit inecat in statiunea Jupiter, el fiind dat disparut vineri, iar trupul fiindu-i adus la mal de valuri sambata seara.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Constanta, Carmen Serbanescu, citata de Mediafax, trupul tanarului a adus la mal de valuri sambata, in jurul orei 18.00. Acesta era dat disparut de vineri.

Corpul neinsufletit a fost dus la morga pentru necropsie, iar politistii fac cercetari in acest caz, a precizat sursa citata.

Cristian Georgescu, in varsta de 29 de ani, era inginer IT si component al nationalei de fobal a artistilor.

Unul dintre colegii acestuia de la Nationala Artistilor, solistul formatiei Alb si Negru, Kamara, a declarat pentru MEDIAFAX ca tanarul a fost lovit de un val puternic, a plutit pe apa catva timp, insa salvamarii nu au putut ajunge la el.

"L-au gasit. Avem oameni acolo. (¬) Incidentul s-a intamplat ieri (n.r. - vineri), l-a lovit un val, a plutit, erau valuri foarte puternice, iar salvamarii nu au putut ajunge la el", a spus Kamara.

Turistii aflati pe litoral in aceasta perioada nu au voie sa se scalde in Marea Negra din cauza valurilor mari, ca urmare a vantului puternic, salvamarii arborand in acest sens steagul rosu.