Un barbat a reclamat Politiei ca dintr-o cutie de valori pe care a inchiriat-o in incinta unei banci din Ploiesti i-au disparut bani si bunuri a caror valoare totala este de aproape un milion de euro, relateaza Mediafax. Furtul ar fi avut loc la sucursala Raiffeisen Bank din centrul Ploiestiului, reprezentantii bancii evitand sa dea detalii despre acest caz.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Prahova, Raluca Brezeanu, politistii din Prahova au deschis o ancheta dupa ce un barbat a reclamat, joi, ca dintr-o cutie de valori din incinta unei banci din Ploiesti i-au disparut mai multe bunuri, dar si o suma de bani.

Conform unor surse din randul anchetatorilor, persoana care a reclamat disparitia bunurilor si a banilor din cutia de valori este un barbat din localitatea Barcanesti, situata la cativa kilometri de Ploiesti.

Barbatul sustine ca din cutia de valori i-ar fi disparut metale pretioase si bani a caror valoare totala este de aproape un milion de euro.

Furtul de bani si bunuri dintr-o cutie de valori ar fi avut loc la Raiffeisen Bank

Furtul de bani si bunuri reclamat de un barbat din Prahova ar fi avut loc la sucursala Raiffeisen Bank din centrul Ploiestiului, reprezentantii bancii evitand sa dea detalii despre acest caz, in timp ce seful Politiei Judetene spune ca valoarea prejudiciului "nu este atat de mare" cat s-a vehiculat.

La ora transmiterii acestei stiri, echipaje ale Politiei se afla la sucursala Raiffeisen Bank de pe strada Constantin Dobrogeanu-Gherea, dupa ce un barbat a reclamat ca i-ar fi disparut bani si bunuri pe care le avea in cutia de valori din incinta acestei filiale.

Reprezentantii sucursalei bancare au spus ca nu pot face niciun comentariu legat de reclamatia barbatului si ca un punct de vedere oficial va fi exprimat, in cursul acestei zile, de catre conducerea centrala a bancii.

La randul lor, reprezentantii Politiei au evitat sa dea detalii privind identitatea reclamantului si valoarea bunurilor reclamate.

Contactat de Mediafax, seful Politiei Prahova, comisar-sef Viorel Dosaru, a spus ca in prezent persoana care a reclamat furul se afla la audieri la Politie.

El a afirmat ca reclamantul sustine ca i-au disparut din cutia de valori a bancii bani, bijuterii si ceasuri.

Intrebat daca valoarea banilor si a bunurilor disparute este de aproape un milion de euro, asa cum precizau initial surse din randul anchetatorilor, seful Politiei Prahova a raspus: "Nu este atat de mare", refuzand sa dea detalii.