Barbatul gasit miercuri cu arsuri pe aproape toata suprafata corpului, in zona Podului Constanta, se autoincendiase, el fiind internat in stare grava la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Capitala, relateaza Agerpres.

"In urma cercetarilor efectuate de politistii Serviciului Omoruri din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, barbatul a fost identificat. Totodata, a reiesit faptul ca leziunile au fost produse prin autoincendiere, barbatul aflandu-se in prezent internat la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Capitala, in stare grava", informeaza un comunicat al Politiei Capitalei.

Potrivit unui comunicat al Regiei Autonome Monitorul Oficial, barbatul este angajat al institutiei.

"Evenimentul s-a petrecut in afara locului de munca, respectiv sediului Regiei Autonome Monitorul Oficial. In acest moment asteptam rezultatele anchetei desfasurate de politie, pentru stabilirea imprejurarilor si cauzelor producerii acestui incident. Conducerea Regiei Autonome Monitorul Oficial va lua toate masurile necesare pentru a sprijini familia in aceasta situatie dificila", se arata in comunicat.

Politia Capitalei a informat ca miercuri dimineata, in jurul orei 7,30, a fost sesizata prin Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca o persoana care prezenta arsuri pe suprafata corpului se afla cazuta la intersectia strazii Parcului cu strada Carpati din sectorul 1.

"La fata locului s-au deplasat politistii Sectiei 5, care au gasit un barbat de aproximativ 35-40 de ani cazut pe strada, ce prezenta arsuri pe suprafata corpului. De asemenea, la fata locului s-a prezentat un echipaj SMURD, care i-a acordat primul ajutor si a transportat barbatul la spital", a precizat DGPMB.