Un barbat a fost accidentat mortal, sambata dupa-amiaza, in timp ce asista la Autoworld Transilvania Rally din judetul Cluj, de o masina care participa la competitia sportiva, informeaza Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Cluj, Daniel Graur, a declarat ca un barbat care asista la Autoworld Transilvania Rally organizat in localitatea clujeana Agarbiciu a murit dupa ce a fost lovit de un autoturism care participa la competitie.

Ofiterul de presa al Autoworld Transilvania Rally, Irina Mancas, a declarat ca barbatul a fost lovit de autoturismul condus de pilotul Florin Tincescu, dupa ce masina a derapat si a iesit de pe drum.

Conform sursei citate, barbatul care a fost lovit de masina se afla intr-o zona interzisa publicului.

Tot sambata, la Autoworld Transilvania Rally, a mai avut loc un accident, pilotul si copilotul unui echipaj din Ungaria fiind transportati la spital, dupa ce autoturismul in care se aflau a iesit in decor. Accidentul a avut loc in cadrul unei probe PS 4 desfasurata in zona Tarnita, judetul Cluj.

UPDATE Comisarii sportivi de la Transilvania Rally au decis anularea superspecialei din cadrul competitiei, ultima proba, in urma accidentului de sambata, de la Agarbiciu, in care a murit un batran in varsta de 73 de ani.

De asemenea, festivitatea de premiere a fost anulata, in semn de respect pentru familia victimei.

La Autoworld Transilvania Rally participa 57 de echipaje.