O fetita in varsta de doi ani din comuna Padureni, judetul Timis, a ajuns la spital dupa ce a fost muscata, pe strada, de doi caini din rasa Rottweiler, ea suferind rani la un picior, iar Politia s-a autosesizat in acest caz, relateaza Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Timis, Mirela Draghicioiu, a declarat, miercuri, ca o fetita de doi ani din comuna Padureni a fost muscata, marti seara, la un picior, de doi caini din rasa Rottweiler, in timp ce se plimba pe strada cu parintii ei.

"Cainii nu au iesit pe poarta, ci au ros o parte din gard, pe unde au reusit sa iasa afara. Noi am fost sesizati verbal de matusa fetitei, insa este nevoie si de plangere prealabila de la tutorele fetitei care este bunica, pentru dosarul penal. Noi ne-am sesizat din oficiu, am deschis dosar penal pentru neluarea masurilor de prevenire a atacului canin de catre proprietarul cainelui asupra unei persoane, fapta ce se pedepseste cu inchisoare de la sase luni la cinci ani", a spus Mirela Draghicioiu.

Potrivit sursei citate, parintii fetitei au grad de handicap, iar drepturile legale asupra acesteia le are bunica.

Fetita a fost transportata la Spitalul de Copii "Louis Turcanu" din Timisoara, pentru ranile provocate la picior copilul avand nevoie de sase copci.