Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac este blocat din cauza caderilor masive de zapada inregistrate in ultimele 24 de ore, ninsoarea abundenta afectand si sudul Ungariei, scrie Agerpres.

Autoritatile din tara vecina au dispus inchiderea arterelor de circulatie din aceasta zona, lucru comunicat atat autoritatilor vamale romane, cat si Inspectoratului de Politie Judetean Arad.

"Avand in vedere faptul ca prin PTF Nadlac nu se poate intra si nici iesi din Ungaria, conducerea IPJ Arad a decis devierea circulatiei autovehiculelor care se indreapta spre frontiera, spre alte Puncte de Trecere a Frontierei. Astfel, autoturismele sunt directionate spre PTF Turnu sau Varsand, iar autocamioanele grele spre PTF Varsand", a declarat duminica, comisar Camelia Tuduce, purtator de cuvant al IPJ Arad.

Potrivit sursei citate, singurul drum din judetul Arad care este inchis la aceasta ora este drumul judetean DJ 708 Julita - Madrigesti. Pe toate celelalte artere rutiere rutiere se circula in conditii de iarna, carosabilul fiind acoperit cu zapada framantata.