Doua persoane au murit, iar alte trei au fost grav ranite, in apropierea localitatii Bozovici din judetul Caras-Severin, dupa ce doua masini s-au ciocnit, accidentul fiind provocat de un sofer care fusese amendat pentru viteza cu putin timp inaintea producerii accidentului, relateaza Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Caras-Severin, comisar-sef Dinu Nicolici, a declarat duminica, ca sambata seara, in apropierea localitatatii Bozovoici, a avut loc un grav accident de circulatie soldat cu decesul a doua persoane si ranirea grava a altor trei.

Potrivit acestuia, accidentul s-a produs din cauza vitezei, soferul vinovat fiind amendat de politisti cu doar zece minute inainte de producerea accidentului, tot pentru viteza.

"La aproximativ patru kilometri de localitatea Bozovici, intr-un varf de panta, doua autoturisme s-au ciocnit frontal. In urma cercetarilor s-a stabilit ca principala cauza a fost viteza, mai exact ca soferul vinovat nu a adaptat viteza in varf de panta. Soferul de 39 de ani care a produs accidentul si alte doua persoane care se aflau in masina sa au fost transportati la Spitalul Judetean Resita, in stare grava, cu multiple fracturi. Cele doua persoane aflate in masina care circula din sens opus au decedat pe loc in urma impactului. Soferul care a provocat accidentul a fost amendat de Politia Rutiera, care desfasura actiuni de prevenire a vitezei excesive, cu doar zece minute inainte de producerea accidentului, tot pentru viteza excesiva", a declarat Dinu Nicolici.

El a precizat ca soferul vinovat de producerea accidentului va fi cercetat pentru omor si vatamare corporala din culpa.