Patru persoane care au participat sambata la Ziua Romilor de la Costesti, judetul Valcea, au ajuns la spital, duminica dimineata, cu multiple plagi injunghiate in urma unui scandal izbucnit intre doua familii de romi, in municipiul Dragasani, in timpul caruia o masina Ferrari a fost incendiata, relateaza Mediafax.

Scandalul a izbucnit pe fondul unor neintelegeri mai vechi intre cele doua familii, dar si intrucat la Ziua Nationala a Romilor de la Costesti, judetul Valcea, membrii familiei Bratianu au adus mai multe masini de lux, intre care si un Ferrari pe o platforma.

In timpul conflictului dintre familiile Bratianu si Cristache autoturismul Ferrari a fost incendiat.

De asemenea, patru persoane au fost ranite, fiind transportate la spital cu multiple plagi injunghiate.

"A fost un scandal intre patru persoane. Victimele sunt injunghiate, iar conflictul ar fi izbucnit dupa ce acestia ar fi revenit acasa dupa cheful de la Costesti, din judetul Valcea. Toti sunt barbati, iar in timpul altercatiei o masina a fost incendiata. Doi dintre raniti au fost dusi la Spitalul Judetean de Urgenta din Ramnicu Valcea, fiind in operatie, iar alti doi, frati de 22 si 27 de ani, sunt la Spitalul din Craiova", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Valcea, agent Loredana Sandu.

Cei doi frati de la Spitalul de Urgenta din Craiova au fost supusi unor interventii chirurgicale. Cei doi sunt membri ai familiei Bratianu.

"Persoana de 22 de ani are plaga injunghiata lombara stanga, cu sange in cavitatea peritonala, iar cea de 27 de ani a venit cu traumatism toraco-abdominal, plaga injunghiata de trei centimetri la baza hemitoracelui stang. In starea cea mai grava a fost tanarul de 22 de ani, dar acum sunt amandoi in afara oricarui pericol. Operatiile au durat de la ora 8.00 pana la ora 11.00. Ei sunt acum stabili, cu o evolutie buna, operatiile au decurs bine si se afla internati la sectia de terapie-chirurgie", a declarat pentru Mediafax Maria Fortofoiu medic specialist la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova.

Ancheta in acest caz a fost preluata de procurori.