Un incendiu puternic a izbucnit, duminica, la o hala aflata la marginea Craiovei, unde functioneaza o tipografie, dar si mai multe depozite, pentru stingerea focului intervenind trei echipaje de pompieri, anunta Mediafax. Incendiul a izbucnit in jurul orei 12:00, la o hala in care se afla o tipografie privata, dar si depozite de furaje, de articole sportive si de mobila. La fata locului intervin trei echipaje de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, care au impiedicat extinderea focului la case si la alte depozite aflate in apropiere.

Potrivit inspectorului-sef Constantin Florea de la ISU Oltenia, incendiul a izbucnit, cel mai probail, de la tipografie, iar focul s-a intins pe o suprafata de aproximativ 300 de metri patrati.

"Vorbim de o suprafata de aproximativ 300 de metri patrati dintr-o hala de 800 de metri patrati in care functionau cinci firme diferite. Focul s-a propagat la trei dintre aceste firme, respectiv la un depozit de furaje, la o firma care produce accesorii pentru motociclisti si o tipografie, de la aceasta din urma pornind incendiul. Am intervenit cu trei echipaje cu apa si spuma si in acest moment oamenii lucreaza pentru lichidarea tuturor focarelor din interiorul cladirii. A trebuit sa actionam repede ca sa evitam propagarea incendiului", a declarat inspectorul-sef Constantin Florea, de la ISU Oltenia.

In momentul izbucnirii incendiului, la hala respectiva nu se afla nicio persoana.

Administratorul firmei care produce echipament sportiv a declarat ca incendiul a distrus aproximativ 20% din hala in care functiona societatea, insa are asigurare pentru bunuri.