Doua persoane au fost ranite, duminica dimineata, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren, in dreptul localitatii Podu Olt, judetul Sibiu, ambulante SMURD deplasandu-se la locul accidentului, transmite Mediafax.

Accidentul a avut loc pe drumul judetean din zona localitatii Podu Olt, judetul Sibiu, la trecerea la nivel cu calea ferata.

Trenul, Regio 2101, venea dinspre Brasov si se indrepta spre Sibiu.

In urma impactului, doua persoane, un barbat si o femeie, de aproximativ 50 - 55 de ani, au fost ranite, una ramanand incarcerata, potrivit primelor informatii.

"O persoana a suferit traumatism cranio-cerebral si contuzii minore, iar cea de-a doua a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis si un traumatism de coloana", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Sibiu, Silviu Albisor.

La fata locului s-au deplasat doua ambulante SMURD si o autospeciala pentru descarcerare.

Acesta este al doilea accident de tren produs in aceasta saptamana, dupa ce, joi, un barbat si un copil au murit in urma unui accident care a avut loc intr-un cartier marginas din municipiul Sibiu, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un tren.