Un barbat a facut stop cardiorespirator, dupa ce, in timpul furtunii, un panou a cazut peste el, in cartierul Militari, echipajul SMURD intervenind pentru resuscitarea lui, a declarat pentru Mediafax medicul Bogdan Oprita. In cartierul Crangasi, o parte din schelele folosite la reabilitarea unui bloc s-au prabusit din cauza vantului.

Barbatul este in stare foarte grava, avand traumatisme cranio-cerebal si facial, a precizat coordonatorul SMURD Bucuresti.

Echipajul SMURD venit la fata locului incearca sa il resusciteze pe barbat, dar prognosticul este rezervat, a mai spus Oprita.

Schele si copaci cazuti din cauza furtunii

In cartierul Crangasi, o parte din schelele folosite la reabilitarea unui bloc s-au prabusit din cauza vantului, iar in cartierul Bucurestii Noi a cazut un copac, avariind trei masini, potrivit purtatorului de cuvant al ISU Bucuresti, Vasile Daniel.

Schelele au cazut pe un chiosc de ziare si pe doua autoturisme aflate in zona, nefiind inregistrate victime, a precizat Vasile Daniel.

Trei linii de tramvai au fost blocate

Circulatia unor tramvaie tramvaie a fost blocata, miercuri seara, in doua zone ale liniilor 16, 36 si 41 din cauza furtunii, au declarat reprezentantii Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB)