VIDEO Traian Basescu, inainte de plecarea la Seul: Summitul privind securitatea nucleara este extrem de important, pentru ca Romania face parte din clubul celor 30 de state care detin intregul proces tehnologic al combustibilului nuclear

de V.M.     HotNews.ro
Duminică, 25 martie 2012, 13:23 Actualitate | Politic


Traian Basescu
Foto: AGERPRES
Presedintele Traian Basescu a sustinut duminica o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, inaintea plecarii sale la Seul, unde va participa la Summitul privind securitate nucleara. Seful statului a declarat ca unul dintre obiectivele acestui summit este "redobandirea increderii cetatenilor fata de energia nucleara, una din cheile viitoarelor dezvoltari energetice in lume". Se doreste totodata ca statele participante la reuniune sa isi asume angajamente ferme in vederea promovarii unor masuri pentru cresterea securitatii nucleare. "Nimeni nu este scutit de dezastre daca nu se impun standarde extrem de ridicate", a spus presedintele. Potrivit sefului statului, acest summit este extrem de important pentru Romania, deoarece tara noastra face parte din "clubul celor 30 de state care detin tehnologia intregului ciclu al combustibiliului nuclear".

Declaratiile presedintelui Traian Basescu:
 • Pentru ca plecarea este tarziu, la ora 21.00, am preferat sa fac aici o scurta declaratie de presa legata de Summitul pentru Securitate Nucleara ce se va desfasura pe 26 si 27 martie la Seul.
 • Summitul este o initiativa a presedintelui Obama, o initiativa din 2009 care a fost andosata de Consiliul de Securitate ONU prin rezolutia 1877, devenind un summit de importanta majora la nivelul Natiunilor Unite. 
 • Summitul reprezinta raspunsul adecvat la provocarile actuale la adresa pacii si securitatii. Atat pacea cat si securitatea natiunilor sunt amenintate de riscuri nucleare, militare si civile. 
 • La Summitul de la Seul vor participa 57 de delegatii, atat delegatii nationale, cat si delegatii reprezentand institutii globale in general sau regionale. Dintre institutiile regionale mentionez prezenta presedintelui Consiliului European, Herman van Rompuy, a presedintelui Comisiei Europene, dl Barroso; dintre institutiile globale este prezent directorul AIEA, presedintele american Barack Obama, presedintele Dmitri Medvedev si multi alti sefi de stat si sefi de guvern.

Temele Summitului de la Seul

 • Principalele teme ale summitului sunt legate de situatia internationala privind securitatea nucleara. 
 • O alta tema este legata de politicile nationale privind gestionarea materialelor nucleare, a materialelor radioactive. 
 • Un alt subiect este cooperarea internationala pentru acordarea de asistenta in gestionarea obiectivelor nucleare. 
 • De asemenea, pe agenda Summitului se afla comunicarea publica in materie de securitate nucleara, un element extrem de important.
 • Si, nu in ultimul rand, summitul va avea ca tematica amenintari si capacitati nationale de prevenire a combaterii riscurilor nucleare.
 • Unul din obiectivele summitului este analizarea progreselor facute de fiecare stat participant, de la primul summit care s-a desfasurat in 2010 pana la acest summit din 2012, iar fiecare tara va prezenta masurile nationale intreprinse in acest interval de doi ani.
 • Premisele in care se desfasoara acest summit: derularea unor programe nucleare in state precum Iranul sau Coreea de Nord, precum si mentinerea la un nivel ridicat a arsenalelor nucleare. 
 • O alta premisa este legata de cresterea riscurilor utilizarii armelor nucleare in conflicte regionale si amenintarile, spre exemplu, Coreei de Nord pentru regiune sunt o realitate a zilelor noastre, precum si riscurile generate de amenintarile iraniene in regiune, nu neaparat prin amenintarea cu arma nucleara, ci prin amenintarea dezvoltarii de arme nucleare, in conditiile in care Iranul are o opacitate deja recunoscuta fata de organismele internationale de control. 
 • Un element important de mediu in care se desfasoara acest summit este legat de lipsa consensului la nivel global privind intarirea regimului de neproliferare; sunt inca foarte multe state care nu au ratificat Acordul de neproliferare a armamentelor nucleare.
 • De asemenea, este un alt element important legat de nerealizarea conditiilor de intrare in vigoare a Tratatului de interzicere totala a testelor nucleare; acest tratat, desi discutat si semnat de foarte multe state detinatoare de armament nuclear si de capabilitati nucleare, nu a intrat inca in vigoare din cauza neindeplinirii conditiilor.
 • Alte realitati ale lumii de astazi sunt legate de faptul ca pe teritoriul a 25 de state se afla cateva mii de tone de reziduuri nucleare inalt radioactive. Mai mult decat atat, aceste reziduuri care pot fi utilizate la crearea armelor nucleare sunt gestionate in cea mai mare parte a statelor de firme private, ceea ce mareste riscul ca astfel de materiale radioactive rezultate din procesele din centralele nucleare sa ajunga in mana teroristilor. 
 • Nu in ultimul rand, un element la zi, as spune, este dezastrul de la Fukushima, care, de asemenea, reprezinta un subiect de discutie legat de siguranta, securitatea centralelor nucleare.

Obiectivele Summitului de la Seul

 • Unul se refera la realizarea de progrese tangibile ale statelor fata de 2010. Deci, nimeni nu se va mai limita si nu va fi multumit daca nu se vor proba progrese tangibile fata de 2010 si angajamente ferme in 2012 fata de 2014. Aceasta nota de pragmatism este de fapt esentiala in randul obiectivelor acestui summit. 
 • Un alt obiectiv este promovarea de noi masuri concrete pentru cresterea securitatii nucleare. Stiti ca, spre exemplu, la nivelul UE se face un test de stres pentru toate reactoarele nucleare care functioneaza pe teritoriul Uninii, inclusiv pentru cele doua reactoare de la Cernavoda. Astfel, obiectivul este ca statele sa-si ia angajamente concrete, masurabile, care sa fie verificate, aduse la cunostinta la urmatorul summit din 2014. 
 • Un alt obiectiv al summitului este legat de redobandirea increderii cetatenilor fata de energia nucleara, una din cheile viitoarelor dezvoltari energetice in lume, nu numai in Europa sau in America. Sigur ca acest lucru nu poate fi recastigat decat daca statele, in procesul de comunicare cu populatiile lor, informeaza cu privire la nivelul de securitate al instalatiilor lor nucleare. 
 • Stiti, probabil ca - si aici este o apreciere personala - atata timp cat marele dezastru nuclear a fost legat de Cernobal, toti am spus "este o chestiune de tehnologie", dar iata ca a aparut si dezastrul echivalent de la Fukushima, ceea ce ne arata ca nimeni nu este scutit de dezastre atata timp cat nu se pot impune sau nu se vor impune niste standarde tehnice si de securitate a instalatiilor nucleare extrem de ridicate. 
 • Un alt obiectiv al summitului este convenirea unor modalitati de abordare a amenintarilor terorismului nuclear. Va trebui sa gasim niste formule, niste modalitati prin care sa avem grija ca reziduurile rezultate in urma proceselor nucleare din instalatiile de producere a energiei sa nu ajunga in mana unor grupari teroriste, permitandu-le astfel realizarea de armament nuclear.
 • Si, in sfarsit, un alt obiectiv dintre cele pe care mi-am propus sa le enumar, este legat de consolidarea cooperarii pentru a preveni transferul ilicit de materiale nucleare. Aici nu se refera numai la transferul catre structuri teroriste, dar si la transferul ilicit intre state. 
 • As face o ultima observatie. Din Uniunea Europeana au fost invitate 15 state, printre care si Romania si va pot spune ca Romania face parte din clubul celor 30 de state care detin tehnologia intregului ciclu al combustibilului - de la extragere din mina, procesare pentru a deveni combustibil nuclear, arderea combustibilului nuclear in reactor si depozitarea reziduurilor. 
 • Romania face parte din cele 32 de state ale lumii care detin intregul proces al combustibilului. De aceea pentru noi este extrem de important acest summit, in primul rand pentru a participa cu contributiile noastre la dezvoltarile viitoare ale normelor de securitate si siguranta nucleara, in al doilea rand pentru a ne putea afirma punctele de vedere in cel mai inalt cadru de dezbatere a subiectului energiei nucleare, fie ca ne referim la energia nucleara in scopuri civile sau militare.Presedintele Traian Basescu va participa in 26 si 27 martie, la Seul, Coreea de Sud, la cel de-al doilea Summit privind Securitatea Nucleara, la invitatia omologului sud-coreean, Lee Myung-bak.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Presedintie, la summitul de la Seul vor fi reprezentate peste 50 de state si patru organizatii internationale - ONU, AIEA, UE si INTERPOL.

Summitul de la Seul va prilejui evaluarea progreselor globale in eforturile de consolidare a securitatii nucleare in scopul dezvoltarii capacitatii statelor de a preveni si combate terorismul nuclear.

In cadrul sesiunilor de lucru, liderii de stat si de guvern vor dezbate masurile de cooperare necesare pentru intarirea conditiilor de securizare a materialelor nucleare in vederea impiedicarii accesului gruparilor neautorizate la aceste materiale si la informatia privind utilizarea lor.

Lucrarile Summitului vor fi impartite in trei sesiuni de lucru dedicate evaluarii progreselor inregistrate dupa prima editie a Summitului privind Securitatea Nucleara (Washington, 2010), examinarii politicilor nationale in materie si convenirii asupra unei agende de cooperare internationala, respectiv abordarii legaturii dintre securitatea nucleara si siguranta nucleara, ca urmare a accidentului produs in 2011 la centrala nucleara de la Fukushima.Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

4652 vizualizari

 • -14 (26 voturi)    
  din nou?! (Duminică, 25 martie 2012, 13:42)

  bango [anonim]

  apare pe sticla mai des ca raposatul Ceasca. eu spun ca:
  - il va aduce in carca pe Boldea legat fedeles
  - va spune ca isi va da demisia in 5 minute daca se aproba noua lui constitutie
  - va anunta ca statul nu isi permite sa creasca salariile bugetarilor si cine spune altfel este iresponsabil
  - va anunta ca nu este de acord cu impartirea UMF si va solicita iesirea UDMR de la guvernare. va propune o alianta de guvernare PDL+USL in care prim ministri sa fie alternativ, cate o saptamana fiecare, pe langa domnia sa, si Ungureanu, Ponta, Croitoru si Doamna Udrea.
  -isi va anunta candidatura la Primaria Bucuresti. va cere poporului sa ii ingaduie sa ocupe alternativ cele 4 functii: presedinte, prim-prim ministru, primar si serif.
  • -9 (13 voturi)    
   PAI, DA, DIN NOU! (Duminică, 25 martie 2012, 16:07)

   db [anonim] i-a raspuns lui bango

   Asta e stilul Base, cand se incinge atmosfera, Base se lasa pe burta pana trece furtuna ( cel mai recent exemplu, ian-febr. 2012). face vreo 2 manevre politice, se dezumfla un pic situatia, Base apare repede-repede pe ecrane, online, radio, dracu', oriunde, si incepe usurel sa recupereze, sa ti se bage din nou in pat. Asta l-a dus departe, facea tot felul de gherle, se starnea scandal, fasaia un pic situatia, dupa care, cand te dezmeticeai din nou ce si cum, deja Base tipa la tine ca esti nesimtit si tii cu mogulii. Mai usor, don' Base, ca a inceput lumea sa se cam prinda ca tot ce faceti, pentru dvs. faceti.
 • -13 (25 voturi)    
  bascalie (Duminică, 25 martie 2012, 14:15)

  victor [anonim]

  Probabil ca va da iar cu bata in apa, asa cum ne-a obisnuit de 2-3 saptamani. Azi vine sa prezinte stenogramele care nu exista. Cine zicea ca nu e securist expert in dezinformare?
 • -13 (25 voturi)    
  duminica libera de basescu (Duminică, 25 martie 2012, 14:21)

  phoenix [anonim]

  O doza minima de bun simt ar spune ca azi pina si romanii au duminica, se bucura cu familia si de acest inceput de primavara.. Oare de ce trebuie sa apara aceasta figura complect antipatica sa ne prosteasca de parca cineva l-ar mai crede.. Oare consilierii prezidentiali nu ii spun ca iesirile acestea tot mai frecvente enerveaza lumea si il fac si mai nepopular decit este.
  • +15 (27 voturi)    
   figura complect antipatica (Duminică, 25 martie 2012, 15:15)

   mareanvan [anonim] i-a raspuns lui phoenix

   pentru hoti, corupti, lenesi. Deranjeaza ca spune lucrurilor pe nume.
   Toti acesti carcotasi au tacut chitic cat timp iliescu &co a mosit si crescut sistemul mafiot actul. De ce? Pentru ca au profitat de el intrun fel sau altul. Ei nu stiu sa traiasca fara sa dea si sa ia spaga. Supravietuirea lor depinde de supravietuire sistemului mafiot actual.
   • -4 (12 voturi)    
    MAMA, CE MAI ABEREZI! (Duminică, 25 martie 2012, 16:17)

    db [anonim] i-a raspuns lui mareanvan

    Base spune - cateodata, nu foarte des, dar si eu m-am pacalit asa cu individu' - lucrurilor pe nume, dar intotdeauna actioneaza in interesul lui personal, imediat, nicidecum in interesul celor carora le tot transmite/ spune ca ii reprezinta.
    Nu am tacut deloc pe vremea lui Iliescu & co. Nu ne gaseam insa pe site-uri, pentru ca fizic, astea nu existau!
   • -5 (13 voturi)    
    Hopa, te-ai trezit si dumneata! (Duminică, 25 martie 2012, 16:49)

    Robert [anonim] i-a raspuns lui mareanvan

    Dar el ce a facut din 1991, crezi ca a stat asa si a aparat bunurile tarisoarei? Ori esti naiv, ori esti postac platit. In ambele cazuri nu te mai baga in seama decat cei ca tine!
   • -6 (12 voturi)    
    banuiesc eu ca vorbesti despre PDListii lui .... (Duminică, 25 martie 2012, 18:08)

    vio [anonim] i-a raspuns lui mareanvan

    ia uite ce pescuieste zi de zi ba DNA, ba DIICOT, ba SRI...si cred ca nici nu au ajuns la marii mafioti portocalii... niste trepadusi pana acum, sper sa sape mai adanc serviciile, ca fura PDLeii ce nu s-a mai vazut in tara asta !!
    Deja s-a ajuns la Secretarul general al PDL, analfabetul ala de Oltean !!
    Mai e putin pana la Roberta sau Udrea sau Basescu !!!
    Fura toti, toti !!!!!!!!!!!
  • +5 (11 voturi)    
   raspuns elegant pt prostozaur (Duminică, 25 martie 2012, 18:38)

   Florin [anonim] i-a raspuns lui phoenix

   Daca nu respecti Presedintele cara-te bah in Mali , Congo, nu de alta dar stai bah cu ochii in antenele securistului mai bine!!!
 • -6 (20 voturi)    
  Basescu pleaca dupa Boldea.... (Duminică, 25 martie 2012, 14:28)

  vio [anonim]

  Cred ca asta vrea sa spuna natiunii !!!
  A spus ca se va implica personal, pleaca deja dupa el sa nu dispara si din Kenya sau Congo, pe unde-o fi asta ascuns !!
 • -9 (19 voturi)    
  Cred ca va spune ca nu mai marsete salariile (Duminică, 25 martie 2012, 14:36)

  bjbvnhnkhnhf [anonim]

  Cred ca va spune ca nu mai mareste salariile la bugetari, ca de fapt el a vrut asta dar opozitia si FMI nu vor si ca daca vor alege pedeleul atunci bugetarii vor primi inapoi salariile asa cum a promis el. Hahahaha !
  Da cine-l mai crede?
 • +7 (19 voturi)    
  nu va bucurati (Duminică, 25 martie 2012, 15:27)

  ginel cotrocescu [anonim]

  nu abdica ! :-)
  • -3 (7 voturi)    
   ee, vedeti ! (Duminică, 25 martie 2012, 18:29)

   ginel cotroceanu [anonim] i-a raspuns lui ginel cotrocescu

   v'am zis io.
   a tzinut sa ne spuna in ce anturaj select se va gasi la seul/
   sa mai zica cineva ca base e izolat !
   mai activ ca niciodata ! pe probleme globale !

   de boldea, a zis clar ca nu suntem interesati sa fie arestat. se va duce munca de convingere.
   vor fi trimisi psihologii de serviciu !

   despre vorbele ministrului de externe, caruia, in stilul ba$ist, i'a dat peste nas si a mintit.
   diaconescu a zis ca nu este o problema diplomatica importanta, nu ca n'ar fi de interes.
   este importanta pentru procuratura, interne si servicii.

   daca se va intoarce de buna voie, cum a spus, sa vedem cine'si va aroga meritele.
   dar poate va suferi vreun accident de vanatoare, de scufundari, de safari....
   totusi, cred ca va suferi un accident.
 • -7 (19 voturi)    
  ne ajunge.. (Duminică, 25 martie 2012, 15:40)

  m [anonim]

  ..cit a declarat pana acum.Cred ca ar fi bine sa plece tiptil.Nu avem nevoie ca el si postacii lui sa ne mai spuna ca fara ei nu se poate.Stiti,"cimitirele sunt pline cu oameni indinspensabili".
  • +5 (11 voturi)    
   ne ajunge ?????? va ajunge (Duminică, 25 martie 2012, 17:02)

   dion [anonim] i-a raspuns lui m

   daca tot va ajunge poate plecati voi asa usor. ...lasa ca vine k arici pogonici si va da la bani mai multi . dar numai dupa ce se trezeste el pe la 1600 si numai daca castiga ceva noapta la pokeras . apropoa . il pune pe felix voiculescu ministru de interne , ai pe vantu ministru de finante. las' cai bine
   vai de capul vostru si al nostru ce ne asteapa asti sunt lihniti de foame ..vai de noi ce am ajuns sa ne conduca iar comunisti lui iliescu acest monstru fsn psd care ne.a mancat 15 ani din viata las' ca vedeti voi ce o sa.l plangeti pe base si boc si mru. hai la munca acum pentru iliescu si ai lui
  • +6 (10 voturi)    
   AI personalitate multipla (Duminică, 25 martie 2012, 17:41)

   bobo21 [utilizator] i-a raspuns lui m

   sau te crezi un tatuc al romanilor? As fi putut jura ca esti Crin Antonescu, insa la ora asta, 17:41, el isi face amiaza...
  • +4 (8 voturi)    
   sigur (Duminică, 25 martie 2012, 18:36)

   sucaa [utilizator] i-a raspuns lui m

   voi sunteti atot-stiutori si ori ce spun altii nu conteaza pe voi. si stalin faceala fel. orice alta parere era tratata cu pistolul... asta apropo de cimitireledin comentariul tau :)
   daca nu intelegeti ce spune nu va pune nimeni sa va uitati si sa comentati. eu de exemplu nu-l mai urmaresc de mult pe crin. ala chiar nu spune nimic decat jos...
 • -3 (7 voturi)    
  Referendum, of course (Duminică, 25 martie 2012, 16:41)

  yY [anonim]

  Va anunta un nou referendum odata cu alegerile locale. Sper ca populatia sa refuze sa voteze
 • -4 (10 voturi)    
  Pentru cine... (Duminică, 25 martie 2012, 16:43)

  Robert [anonim]

  .... mai tineti o declaratie, majoritatea romanilor schimba postul cand apareti, domnule Presedinte?! Chiar nu va spun serviciile nimic? Poate ei se mai uita....
 • -3 (7 voturi)    
  doamne nici duminica nu mai e sarbatoare ? (Duminică, 25 martie 2012, 17:20)

  aubingtim [anonim]

  Atunci cind Berlinul era complect inconjurat de aliati Hitler inca transmitea ordine aberante din buncarul lui si trimitea tineri sub 18 ani sa apere Vaterlandul...Nici o legatura cu asta dar nici un presedinte de stat din lume nu se adreseaza atit de des propriului popor decit in caz de razboi si poate nici atunci.. Asa nu se guverneaza o tara !!Basescu ar trebui sa respecte sarbatoarea de duminica si sa lase macar azi romanii in pace cu aberatiile lui...Oare consilierii lui nu-i spun ca devine penibil, jenant si atrage dispretul si ura a tot mai mare a populatiei prin iesirile astea repetate. Pare disperat si e un semn evident al sfirsitului sau politic si !de ceea ce ii e frica tot nu va scapa" parca asa spunea sloganul lui la prezidentialele din 2009...
 • +3 (7 voturi)    
  are vesti bune!!! (Duminică, 25 martie 2012, 17:49)

  iulian-bz [utilizator]

  e clar,l-au prins pe d-nul deputat!!!
  • -1 (1 vot)    
   vesti bune ! (Marţi, 27 martie 2012, 8:30)

   ginel cotroceanu [anonim] i-a raspuns lui iulian-bz

   la nikiulare suntem in primii treizeci, deci, stam mai bine ca in fotbal !

   succesuri la seul !

   apropo, tot pe hn, aparuse o stire ca, in vecini, in coreea din nord, se manevreaza niscai lansari.
   o fi legat de summit ?!
   o ocazie rara pentru kim :)
 • -3 (7 voturi)    
  anunt (Duminică, 25 martie 2012, 17:55)

  Petre [anonim]

  Ne anunta ca pleaca in Congo. Definitiv.
 • +4 (6 voturi)    
  Marșul Unirii din Chisinau LIVE (Duminică, 25 martie 2012, 18:03)

  ovidiu. [utilizator]

  http://tvlivemd.blogspot.com/2012/03/marsul-unirii-live.html

  Presupun ca va fi vorba despre ce se intampla peste Prut ACUM1
 • -2 (6 voturi)    
  mi se pare "deosebit" de importanta participarea ! (Duminică, 25 martie 2012, 18:24)

  lili [anonim]

  Nici nu cred ca se putea tine o asemenea conferinta fara participarea lui Traian Basescu !!
  Pe acelasi principiu cu care ne-a obisnuit: participa dar nu se baga !!
  Oare, de ce merge, care este OBIECTIVUL participarii lui Traian Basescu la conferinta cu pricina, cata "greutate" are Romania in aceasta problema ?!!
 • +6 (8 voturi)    
  revenire grabnica (Duminică, 25 martie 2012, 18:30)

  translativus [utilizator]

  Daca va fi arestat in Africa, va fi vai de el in arest, singura albitura de pe acolo.
  De aceea cred ca va reveni grabnic.
 • -2 (6 voturi)    
  "la cel mai inalt grad" .... (Duminică, 25 martie 2012, 18:35)

  costica [anonim]

  "in al doilea rand pentru a ne promova punctele de vedere la cel mai inalt grad"....

  Merge Traian Basescu, marele specialist in securitate nucleara, mare Presedinte, mare Prim Ministru, si de cateva zile si Serif pentru prinderea Boldea ..... asta-l depaseste si pe Ceasca.... nici macar ala nu era chiar asa de multilateral !!
  Ce pacat ca Romania nu beneficiaza deloc de multilateralitatea asta pompoasa si goala a lui Basescu....
 • +7 (9 voturi)    
  pro basescu (Duminică, 25 martie 2012, 19:56)

  NEWGENERATION [anonim]

  Traian Basescu a fost cel care nu a ascuns niciodata detalii, a fost cel care a spus intotdeauna lucrurilor pe nume chiar daca acestea nu au convenit unora. Din punctul meu de vedere o declaratie de-a lui Basescu este mult mai credibila si mai apropiATA de adevar decat a celorlalti lideri politici. . De aceea Basescu are increderea mea .
  • -2 (4 voturi)    
   EHEHEI, NOUA GENERATIE... (Duminică, 25 martie 2012, 21:45)

   db [anonim] i-a raspuns lui NEWGENERATION

   Cine nu invata din istorie, va repeta greseala! cine nu crede ca intr-o societate, democratia se poate eroda f. repede si f. repede puterea va fi confisca de catre politicieni, de guvernanti, ingite pe nemestecate vorbaria politica!
   Basescu doar spune, de facut n-a facut niciodata mai nimic, si in orice caz, nimic bun pana la capat. N-a mai fost nevoie, oamenii au fost satisfacuti sa auda franturi, bucatele de adevaruri si atat.
 • 0 (2 voturi)    
  prevenire (Duminică, 25 martie 2012, 22:34)

  bogdan [anonim]

  in general e mai bine sa prevenim anumite lucruri decat sa le tratam, chiar daca sansele ca romania sa treaca prin aceste riscuri sunt destul de mici e totusi un lucru bun ca ne luam masuri
 • -1 (1 vot)    
  ....... (Duminică, 25 martie 2012, 23:56)

  achena [anonim]

  Inca o dovada ca Presedintelui chiar ii pasa de cetatenii acestei tari , nu numai de conducere , spre deosebire de ALTII .....
  • +1 (1 vot)    
   CRE'CA (Luni, 26 martie 2012, 0:03)

   db [anonim] i-a raspuns lui achena

   SIIIIGUUUUR CA DA!
 • -1 (1 vot)    
  progres (Luni, 26 martie 2012, 0:03)

  vio.w [anonim]

  Faptul ca Romania face parte din acest club si ca isi asuma angajamente(pe care le va respecta cu siguranta) cot la cot cu alte state mult mai mari si mai puternice dacat noi este un lucru foarte bun.
  Prin participarea la evenimente de acest gen si prin dovezi de maturitate si responsabilitate Romania va castiga incredere si respect din partea celorlalti membri, toate astea datorita domnului presedinte.
 • -1 (1 vot)    
  sunt mandra de ceea ce a facut pana acum (Luni, 26 martie 2012, 0:06)

  cristi [anonim]

  ma bucur ca si roamania face parte din cele 30 de state si sunt mandra ca am ajuns si noi acolo.
  • 0 (0 voturi)    
   Multumiri,..hmmm! (Luni, 26 martie 2012, 9:07)

   danielush [anonim] i-a raspuns lui cristi

   Pt multumiri si pomeniri pt ca suntem in acest club, ar cam trebui sa mergem sa punem o lumanare la Ghencea! Ala avea idei sa facem totul in tara, iar noi drept multumire l-am cam impuscat!
 • 0 (0 voturi)    
  Base (Luni, 26 martie 2012, 10:07)

  Alex [anonim]

  Presedintele are din nou un discursc bun si pertinent.avem un presedinte cu capul pe umeri, care stie ce trebuie facut pentru tara.avem noroc ca avem un presedinte ca el.
 • 0 (0 voturi)    
  atat (Luni, 26 martie 2012, 10:26)

  Alice [anonim]

  avem un presedinte de calibru si de calitate. trebuie sa il lasam sa faca ceea ce trebuie pentru tara, nu sa il tot incurcam si sa ii punem bete in roate, asa cum fac cei din opozitie.
 • 0 (0 voturi)    
  nehotarati (Luni, 26 martie 2012, 10:31)

  Pufoshenie [utilizator]

  acum nu e bine ca iese in fata si anunta populatia , intr-un timp nu era bine ca nu iesea cu declaratii de presa....nici voi nu mai stiti ce e bine


Abonare la comentarii cu RSS
Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by