Mai multe cartiere din Bucuresti au fost afectate, miercuri dupa-amiaza, de o pana de energie electrica, transmit televiziunile de stiri. Potrivit informatiilor oferite de compania Enel, nu au avut curent electric locuitorii din Titan, Obor, Pipera si Timpuri Noi, o zona ce cuprinde circa 400 de blocuri.

"Ca urmare a unei avarii in instalatiile Transelectrica, sase statii ale Enel Distributie Muntenia care alimenteaza partea de nord-est a Capitalei, respectiv zonele Titan, Obor, Pipera, Timpuri Noi, au ramas fara curent electric", a precizat compania Enel, citata de Mediafax.

Compania a precizat ca in prezent se fac manevre pentru preluarea consumatorilor pe alte surse si restabilirea alimentarii cu energie electrica.

Transelectrica a anuntat ulterior ca "pana de curent care a afectat miercuri partea de nord-est a Capitalei a fost provocată de o defecţiune a liniei 220 kV Bucureşti Sud-Fundeni".

Avaria a afectat cartierele din zona nord si nord-est a Capitalei, in special in sectoarele 1 si 2.

UPDATE 18:40: Furnizarea de energie electrica a fost reluata in unele zone afectate de pana de curent.

UPDATE 19:05: Enel a anuntat ca toate zonele din Bucuresti afectate de pana de curent au fost realimentate cu energie. Avaria a durat circa 40 de minute.