Politia Capitalei a dat publicitatii inregistrarea video de la spargerea magazinului de telefoane mobile de pe Bd I.C.Bratianu, in timpul protestelor violente care au avut loc in Bucuresti duminica, 15 ianuarie.

Imaginile au fost filmate de camerele video ale magazinului.

"In noaptea zilei de 15.01.2012, in jurul orei 22.30, persoane necunoscute, prin spargerea geamurilor si profitand de manifestatiile publice violente care au avut loc atat la Piata Universitatii cat si in zona Pietei Unirii, au patruns in punctul de lucru al unei societati comerciale situata in B-dul I.C. Bratianu, de unde au sustras mai multe telefoane mobile si accesorii, valoarea prejudiciului fiind estimata la aproximativ 25.000 de lei", precizeaza Politia, intr-un comunicat postat pe site.

Deocamdata, politistii au identificat sapte persoane, cu varste cuprinse intre 17 si 39 de ani.

Prejudiciul a fost recuperat in proportie de aproximativ 50% iar politistii incearca in prezent sa identifice toate persoanele implicate in acest incident.

Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 10 Politie in vederea identificarii tuturor autorilor si tragerea la raspundere penala a acestora, sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt calificat si distrugere.