Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV. Mircea Lucescu are o contuzie in zona toracelui, a declarat coordonatorul SMURD Bucuresti, dr. Bogdan Oprita, citat de Agerpres. Un cititor HotNews.ro care semneaza "x" ne-a transmis ca Lucescu conducea un autotusim Kia Sorento si a intors intr-o zona in care nu avea voie, fiind lovit de un tramvai. Masina a ricosat pe contrasens, unde a fost acrosata de un alt autoturism, ce circula regulamentar.

Mircea LucescuFoto: AGERPRES

UPDATE3: Manager Spitalul Universitar: Mircea Lucescu are mai multe coaste rupte si sange in cavitatea toracica. Starea lui este buna, e in afara oricarui pericol, o echipa de specialisti il tine sub observatie. Familia doreste discretie in privinta prezentarii starii sale.

UPDATE2: Lucescu ar avea patru coaste rupte, iar unul dintre plamani a fost perforat.

UPDATE1: Din imaginile transmise de Realitatea TV se observa ca accidentul a avut loc in zona intersectiei Bd. Vasile Milea cu Bd. Iuliu Maniu.

Un cititor HotNews.ro care semneaza "x" ne-a transmis ca Lucescu conducea un autotusim Kia Sorento si a efectuat o manevra de intoarcere intr-o zona in care nu avea voie, fiind lovit de un tramvai. Masina a ricosat pe contrasens, unde a fost acrosata de un alt autoturism, ce circula regulamentar.

Echipele ISU au trebuit sa le descarcereze pe ambele victime. Potrivit lui Daniel Vasile, purtator de cuvant al ISU Bucuresti, una dintre victime este in stare grava.

Potrivit gsp.ro, niciuna dintre victime nu a suferit rani semnificative. Mircea Lucescu a suferit o contuzie toracica severa. El a fost transportat la Spitalul Floreasca, dupa care a fost dus la Spitalul Universitar, unde medicii au declarat ca "e in afara oricarui pericol".

Patronul echipei Rapid, George Copos, a declarat pentru Mediafax ca a vorbit la telefon cu Lucescu, acesta spunandu-i ca "il doare o coasta, dar ca e OK".

Gsp.ro a publicat o declaratie a Gabrielei Hussain, cea care conducea masina Volkswagen lovită de Mircea Lucescu, aceasta afirmand: "Domnul Lucescu venea dinspre mall-ul AFI Cotroceni, nu avea viteză. Voia să întoarcă pe linia de tramvai, eu i-am făcut loc cît de mult am putut, dar tramvaiul l-a acroşat şi l-a proiectat în mine, apoi s-a oprit în stîlp. Mircea Lucescu era conştient, avea un pic de sînge pe mîini. Am sunat repede la 112, au venit şi l-au dus la spital. Eu sînt OK, la fel şi mama şi copilul meu, aflaţi cu mine în maşină".

La ora producerii accidentului, in Bucuresti ploua, iar carosabilul este umed.

In urma cu doi ani, Mircea Lucescu a suferit o operatie de bypass.