Drumul National 1 este aglomerat, miercuri dupa-amiaza, intre Ploiesti si Brasov, in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, mii de turisti care vor petrece Revelionul la munte indreptandu-se catre Brasov, relateaza Mediafax.

Potrivit reprezentantilor Politiei Rutiere Prahova, DN 1 este aglomerat, miercuri dupa-amiaza, in zona statiunilor prahovene Sinaia si Busteni, pe sensul de urcare spre munte.

Timp de aproximativ trei ore, incepand cu orele 12.30 si pana dupa ora 15:00, soferii au fost nevoiti sa circule cu viteza redusa si bara la bara, coloanele intinzandu-se pe cativa kilometri, intre statiunile Sinaia si Busteni.

La ora transmiterii acestei stiri, nu se inregistreaza blocaje in trafic, insa drumul este in continuare aglomerat pe sensul de urcare catre munte, mii de turisti care vor petrece sfarsitul anului in statiunile de la munte indreptandu-se catre vile si hoteluri.

Patru echipaje ale Politiei Rutiere actioneaza pentru fluidizarea traficului pe Valea Prahovei.

Potrivit datelor furnizate de Politia Prahova, miercuri, intre orele 7.00 si 15.00 un numar de 5.700 de autovehicule au tranzitat Valea Prahovei pe sensul de urcare catre munte, aproape 3.000 de masini coborand pe Valea Prahovei, pe DN 1, dinspre Brasov spre Bucuresti.